Ağaç Tohumundan Nikah Şekeri

Nikah şekerinizin nasıl olması gerektiği tamamen sizin tercihinizdedir. Seçtiğiniz şeker biblolu veya hediyeli olmakla birlikte lavanta keseciğinden olabilir. Bugüne kadar hep nikah şekerinizin şeker kısmının çikolata veya badem şekeri olacağından ve hatta düğün kurabiyeli olacağından bahsedilir. farklı alternatifler her zaman iyi sonuçlar verir.

Lavanta keseli nikah şekeriniz ile nikah töreninizi misler gibi kokmasını sağlayabilirsiniz. Damaklarda hissedilen şeker tadının verdiği mutluluğu, kokusu ile rahatlatan lavanta da verebilir. Lavanta keseli nikah şekeri farkının yanında ekonomik de olmaktadır. Düğün hazırlıkları için yapılan onca masrafa karşı nikah şekerinizi bu tarz ekonomik seçimlerden yana kullanırsanız cüzi bir rakam ile nikah şekeri olayını çözüme bağlamış olursunuz. Lavanta keseli şekerlerin yanı sıra içinde çiçek kuruları olan şekerler de seçenekler arasında yerini almıştır. Nikah şekeri konusunda özgürce hareket edebilirsiniz. Düşünce tarzınız şeker seçiminize etki ederek sizi yönlendirebilir. Nikah şekerinizin şeker kısmına ağaç tohumu koymak, duyulduğunda ilk olarak kulağa hoş gelmese de üzerinde düşündükçe farklı anlamlar çıkarabiliyorsunuz. Herkes nikah şekerinin aracılığıyla yıllar sonra da davetliler tarafından düğünlerinin hatırlanmasını ister. Bunun için biblosu olan seçimler olduğu gibi marjinal şeker seçimleri de tercih edilir. Maksat akıllarda kalmak ise şekerinizi ağaç tohumundan seçseniz ve o ağaç toprağa kök salıp güçlendikçe sizin evliliğinize mutluluk getirse hoş olmaz mıydı? Bugüne kadar en akılda kalıcı nikah şekeri olurdu inanın.

Bir çok kişinin aklına gelmeyecek bir seçimi sizin yapmanız farkınızı ortaya koyardı. Bu seçim ile nikah şekeri ihtiyacınızı karşılarken doğa için de yararlı bir davranış sergileyerek sizden sonra gelecek nesile örnek davranış olurdunuz. Kim bilir belki de nikah şekeri serüvenin de sizin bu tercihiniz de yer alır ve çok tutulan bir model olabilir.

Detaylı bilgi almak için www.nikahsekerimiz.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum bırakın